Ultima oră
A sosit la Bucureşti pentru a negocia! Zi decisivă pentru transferul lui Florinel Coman în Arabia Saudită A sosit la Bucureşti pentru a negocia! Zi decisivă pentru transferul lui Florinel Coman în Arabia Saudită
O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea din activitate O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea din activitate
Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma
Gigi Becali s-a dezlănuţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?” Gigi Becali s-a dezlănuţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?”
Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”

FR Gimnastică după incidentul de la Reşiţa: ”Din informaţiile preliminare existente până în acest moment nu au existat aspecte de natură infracţională, discriminatorie sau rasială”

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 5 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/21549361/1/gim.jpg

Federaţia Română de Gimnastică a precizat, vineri, într-un comunicat, referitor la cazul de agresare a unui sportiv din lotul masculin de juniori de către doi colegi, la Reşiţa, că din informaţiile preliminare existente până în acest moment nu au existat aspecte de natură infracţională, discriminatorie sau rasială, fiind vorba de un conflict spontan.

Conflictul a fost “generat de probleme educaţionale pe fondul consumului de alcool ocazionat de ziua unui coleg coroborat cu nerespectarea regulamentelor interne de disciplină şi a celor sportive”, a precizat forul, adăugând că băutura a fost dusă în cantonament prin evitarea colectivului tehnic.

Ca acţiuni ulterioare, FR Gimnastică a precizat că va accelera integrarea măsurilor antibulling la nivelul loturilor naţionale de fete şi băieţi şi implementarea unui plan naţional antibulling, pentru prevenirea unor astfel de incidente viitoare. De asemenea vor fi căutate soluţii pentru evitarea introducerii de lucruri neautorizate în locurile de pregătire ale sportivilor.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele