Ultima oră
Schweinsteiger, Heynckes şi Rehhagel, incluşi în Hall of Fame-ul fotbalului german Schweinsteiger, Heynckes şi Rehhagel, incluşi în Hall of Fame-ul fotbalului german
VIDEO | Sepsi - Rapid, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1. Duelul codaşelor din play-off. Echipele de start! VIDEO | Sepsi - Rapid, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1. Duelul codaşelor din play-off. Echipele de start!
Neil Lennon, ofertat de o altă echipă din Superligă Neil Lennon, ofertat de o altă echipă din Superligă
Formaţia din Premier League a renunţat la apel, după ce a fost sancţionată cu două puncte Formaţia din Premier League a renunţat la apel, după ce a fost sancţionată cu două puncte
Scandal monstru în Ghencea! "Steaua a ajuns să fie batjocorită" Scandal monstru în Ghencea! "Steaua a ajuns să fie batjocorită"
Denis Alibec, foarte aproape de revenirea în România! Atacantul s-a decis unde va juca Denis Alibec, foarte aproape de revenirea în România! Atacantul s-a decis unde va juca

Girona s-a impus pe terenul lui Las Palmas şi a urcat pe 2 în La Liga

La Liga Publicat de Daian Cutu pe 27 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21573653/2/girona.jpg

Girona a învins sâmbătă, în deplsare, scor 2-0, gruparea Las Palmas, în etapa a 33-a din La Liga.

Gazdele au avut penalti chiar în minutul 6, după ce Daley Blind (Girona) l-a faultat în propriul careu pe Alberto Moleiro (Las Palmas), dar Sandro Ramirez a ratat.  În minutul 25 Girona a primit şi ea un penalti. A executat Artem Dovbyk, care a ratat, dar balonul a ajuns la David Lopez şi acesta a deschis scorul în minutul 26.

Arbitrul a acordat al treilea penalti al meciului în minutul 55, pentru oaspeţi, dar de această dată Dovbyk a transformat şi a dus scorul la 2-0.

Până la final nu s-a mai înscris, iar Girona, cu cele trei puncte acumulate a ajuns la 71 de puncte şi a urcat pe locul 2, cel puţin până la meciul Barcelonei, echipa de pe treapta a treia a podiumului, cu 70 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele