Ultima oră
Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă
Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini” Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini”
VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma
Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia
”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze ”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze
Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari” Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”

Indignare în tabăra lui Poli Iaşi. ”Păi Luca e la spital. Cum poţi spune că a fost o imprudenţă?”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 14 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21558736/1/dinamo-bucuresti-poli-iasi-superliga-superbet-play-out-14-04-2024-1.jpg

Dinamo Bucureşti a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Poli Iaşi, în etapa a patra din play-out.

În prima repriză, după o intrare dură, Luca Mihai (Poli Iaşi) a fost transportat cu ambulanţa la spital, după ce i s-a aplicat, pe teren, un guler cervical. Tânărul jucător a avut serios de suferit după o lovitură aplicată de Homawoo, care a scăpat cu cartonaş galben.

Mihai Bordeianu a avut un discrus dur cu privire la arbitrajul din partida de duminică.

”Păi Luca e la spital. Cum poţi spune că a fost o imprudenţă? Eu cred că nu au fost puse lucrurile corect în balanţă, iar la sfârşit avem de suferit noi, jucătorii, familiile noastre.

Suntem plecaţi weekend de weekend, zi de zi la antrenamente. Ei sunt bine mersi, săptămâna viitoare primesc alt meci. Nu ştiu ce se întâmplă. Eu am mai tras un semnal de alarmă şi lumea m-a luat la mişto.

Lucrurile bat la ochi, să o spun pe româneşte, şi nu e OK. Dar mergem, ne pregătim, ne aşteaptă un meci foarte greu cu Voluntari, echipă care va veni la Iaşi să-şi vândă scump pielea”
, a răbufnit Bordeianu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele