Ultima oră
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”
Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină” Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină”
Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el” Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el”
Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi” Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi”
Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi” Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi”
A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA

Opt schimbări în primul XV pentru meciul cu Spania. Doi debutanţi pe înaintare

Rugby Publicat de Daian Cutu pe 16 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/21526309/1/rug.jpg

Naţionala de rugby a României întâlneşte, duminică, echipa Spaniei, în meciul pentru bronz al Rugby Europe Championship 2024.

Partida se va disputa pe Stadionul Jean Bouin de la Paris, de la ora 19:15.

Staff-ul tehnic al Stejarilor a stabilit echipa pentru această partidă, în Primul XV fiind făcute opt schimbări, 5 în pachetul de înaintare şi 3 pe treisferturi. În pachetul de înaintare noutăţile sunt Buruiană, Mahu, Immelman, Sobota şi Mitu, iar pe treisferturi revenirile lui Vaovasa, Tomane şi Melinte. De subliniat debutul tânărului jucător Ştefan Buruiană şi al lui Jacob Nicolaas Immelman, căpitanul echipei CSM Ştiinţa Baia Mare şi al Romanian Wolves. De remarcat revenirea în echipă după 6 luni a lui Hinckley Vaovasa, care s-a recuperat după o operaţie la umăr.

Stejarii l-au pierdut pentru această partidă pe Florin Surugiu, care nu a putut fi recuperat medical.

Căpitanul echipei este Marius Simionescu.

“Ştiam că acest turneu va fi complicat şi aşa a fost. Jucătorii au arătat mult curaj şi merită să termine competiţia cu o victorie. Va fi un meci complicat cu Spania, dar vom da tot ce putem mai bun”, a declarat David Gérard, antrenorul Stejarilor.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rugby

Ultimele articole Toate articolele