Ultima oră
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”
Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină” Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină”
Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el” Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el”
Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi” Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi”
Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi” Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi”
A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA

Renato Sanches, împrumutat de PSG la AS Roma

PSG Publicat pe 16 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21286117/1/renato-sanches-psg.jpg

Clubul Paris Saint-Germain a anunţat, miercuri, că l-a împrumutat pe Renato Sanches grupării AS Roma.

Înţelegerea este valabilă un sezon, cu opţiune de cumpărare.

Fotbalistul portughez în vârstă de 25 de ani a fost achiziţionat de PSG în august 2022, de la OSC Lille.

"Sunt foarte fericit că m-am alăturat acestui club uriaş", a declarat Renato Sanches pentru site-ul oficial al AS Roma. "Proiectul Romei m-a cucerit cu adevărat şi simt că să joc aici este alegerea potrivită pentru mine. Este atât de important pentru orice jucător să simtă sprijinul fanilor. Pentru mine, în prima zi, impactul pe care l-am simţit m-a ajutat să înţeleg cât de mult iubesc aceşti suporteri echipa şi asta nu poate decât să mă împingă să dau totul pentru a obţine succesul aici”, a adăugat el.

Mutarea vine la scurt timp după ce de la PSG la AS Roma a plecat şi Leandro Paredes, în cazul său fiind vorba de un transfer definitiv.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele