Ultima oră
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”
Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină” Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină”
Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el” Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el”
Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi” Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi”
Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi” Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi”
A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA

Tony, fostul jucător de la CFR Cluj, pe punctul să preia banca tehnică a unei echipe din România

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 31 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21542351/1/tony.jpg

UPDATE: Preşedintele Cornel Şfaiţer a anunţat că portughezul a ajuns la un acord cu formaţia din Copou şi va prelua echipa în scurt timp.

”Am discutat cu Tony şi am bătut palma. Îl aşteptăm în Copou, să vedem cum găsim bilete de avion şi luni va fi la echipă. Aveam nevoie rapid de un antrenor, nu mai puteam aştepta. Am încredere că Tony poate scoate echipa din criză”, a declarat Cornel Şfaiţer pentru ProSport.

---------------------------------------

FC Botoşani a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Superligii.

Oaspeţii au condus cu 1-0, datorită golului marcat de Roman, în minutul 26. Gazdele au revenit şi au obţinut victoria prin Dican ’68 şi Lopez ’75.

Eşecul i-a fost  fatal lui Leo Grozavu, care a fost demis la scurt timp după eşecul de la Botoşani.

Cei de la ProSport scriu că oficialii moldovenilor au o listă consistentă de înlocuitori, care cuprinde nume importante, precum: Marius Şumudică şi Liviu Ciobotariu. De asemenea, mai sunt luate în calcul şi variantele Ionuţ Badea, Mihai Teja şi Eugen Neagoe.

Numele mai sus menţionate nu par uşor de adus în timp scurt, astfel, GSP anunţă că Poli Iaşi pregăteşte aducerea unui tehnician străin, care ştie bine fotbalul nostru. Este vorba despre Tony da Silva, fostul fundaş al celor de la CFR Cluj.

Portughezul are multe atuuri. Deţine licenţa PRO şi este un bun vorbitor al limbii române, comunicarea cu jucătorii nefiind o problemă.

Tony a lucrat ca principal şi secund în ţara natală la: Academico Viseu, Freamunde, Oliveirense, Braganca, Vilar Perdizes, Pacos de Fereira şi Montalegre. De asemenea, are în CV şi funcţia de analist video la naţionala Camerunului.

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele