Ultima oră
O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea din activitate O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea din activitate
Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma
Gigi Becali s-a dezlănuţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?” Gigi Becali s-a dezlănuţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?”
Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”
Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină” Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină”

Veste mare la Bayern! Revenire spectaculoasă

Bayern Munchen Publicat pe 8 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/21551788/1/profimedia-0830628380.jpg

Portarul echipei Bayern Munchen, Manuel Neuer, a revenit luni dimineaţă la antrenamente, înainte de deplasarea la Londra pentru meciul cu Arsenal, din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, relatează AFP.

Accidentat la muşchii aductori luna trecută, în timpul cantonamentului echipei naţionale a Germaniei, căpitanul bavarezilor a ratat amicalele cu Franţa şi Ţările de Jos, precum şi cele două înfrângeri ale echipei Bayern Munchenul cu Dortmund (0-2) şi Heidenheim (3-2).

Au revenit şi Coman şi Sané

Odată cu revenirea lui Leroy Sané, Kingsley Coman, Aleksandar Pavlovic şi Noussair Mazraoui, care au fost absenţi şi la Heidenheim, antrenorul lui Bayern, Thomas Tuchel, are o echipă aproape completă (lipsesc doar Bouna Sarr şi Sacha Boey) pentru a înfrunta tunarii marţi seara.

mail-share icon Email
viewscnt

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele