Ultima oră
Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini” Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini”
VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma
Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia
”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze ”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze
Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari” Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”
Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano

VIDEO | AS Roma, ultima sfert-finalistă a Cupei Italiei. A trecut la limită de Lecce

AS Roma Publicat pe 21 ian 2022
mail-share icon Email

AS Roma s-a calificat, joi seară, în sferturile de finală ale Cupei Italiei, trecând în optimi de echipa de liga secundă Lecce, scor 3-2.

Învingătorii au marcat prin Kumbulla ’40, Abraham ’54 şi Shomurodov ’81. Pentru Lecce a înscris Calabresi, în minutul 14.

În minutul 62, de la Lecce a fost eliminat Gargiulo.

S-au mai calificat în sferturi Atalanta, Fiorentina, AC Milan, Lazio Roma, Juventus, Sassuolo şi Inter Milano. Confruntările din sferturi vor fi Juventus – Sassuolo, Atalanta - Fiorentina, AC Milan – Lazio şi Inter – Roma.

Anul trecut, trofeul a fost câştigat de Juventus.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

AS Roma

Ultimele articole Toate articolele