Ultima oră
Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă
Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini” Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini”
VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma
Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia
”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze ”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze
Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari” Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”

VIDEO | Bogdan Andone dă vina pe distanţă şi căldură pentru eşecul de la Arad. ”Am avut mai multă intensitate”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 5 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21549332/2/andone-bun.jpg

UTA Arad a câştigat pe teren propriu, 1-0, contra celor de la FC Botoşani, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului Superligii.

Golul a fost marcat de Conte ’37.

Antrenorul formaţiei moldave, Bogdan Andone, a declarat că deplasarea lungă şi căldura din prima repriză au afectat calitatea jocului elevilor săi.

”Ne-a lipsit concentrarea, mai ales la fazele fixe, unde am primit şi gol. Repriza a doua a fost cu totul şi cu totul altceva, s-a dus şi soarele. Ritmul nostru a crescut.

Am avut mai multă intensitate. Am ratat două ocazii incredibile, asta a fost soarta jocului. Mă bucur pentru Mailat care a revenit după accidentare, e un jucător important. Jucătorii care au intrat au făcut-o bine, merită felicitaţi”
, a spus Andone, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele