Ultima oră
Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie” Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie”
Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut” Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut”
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga

VIDEO | Brighton - Manchester United 1-0. Golul a fost marcat în minutul 90+9, din penalty

Manchester United Publicat pe 5 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/21111516/2/profimedia-0773890963.jpg

VIDEO | Brighton - Manchester United 1-0. Golul a fost marcat în minutul 90+9, din penalty

Formaţia Manchester United a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Brighton, într-un meci contând pentru etapa a 28-a a campionatului Angliei.

Golul a fost marcat de Mac Allister, în minutul 90+9, din penalty. Partida ar fi trebuit să se dispute în martie, dar a fost amânată deoarece în perioada respectivă United a jucat în Cupa Angliei.

Duminică, în etapa a 35-a, Manchester United va întâlni echipa West Ham, în deplasare, în Premier League.

Echipa din Manchester ocupă locul patru în clasament, cu 63 de puncte, în timp ce Brighton este pe 6, cu 55 de puncte.


Brighton - Manchester United, joi, de la 22:00, în direct, pe Prima Sport 1

Partida dintre Brighton şi Manchester United din Premier League va avea loc miercuri, de la ora 22:00, şi va putea fi urmărită în direct pe PrimaSport 1. De asemenea, meciul dintre cele două echipe va putea fi urmărit online, pe platforma PrimaPlay.ro. 

Mai mult decât atât, confruntarea din Premier League va putea fi văzută în format video-text pe site-ul Primasport.ro. 

Înainte de meciul direct, Manchester United este pe locul 4, cu 63 de puncte, fiind la 2 puncte de Newcastle, care ocupă locul 3, dar care are cu un meci mai mult jucat. 

În tabăra opusă, Brighton ocupă locul 8 şi încă are şanse să prindă cupele europene. Echipa lui De Zerbi are 52 de puncte, fiind la 4 puncte de locul 5. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri