Ultima oră
Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma
Gigi Becali s-a dezlănuţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?” Gigi Becali s-a dezlănuţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?”
Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”
Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină” Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină”
Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el” Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el”

VIDEO | Lyon revine pe final şi câştigă în deplasarea de la Toulouse

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 16 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/21525893/2/tou-lyo.jpg

Olympique Lyon s-a impus vineri seara, în deplasare, scor 3-2, în faţa formaţiei FC Toulouse, în etapa a 26-a din Ligue 1.

Oaspeţii au revenit după ce au fost conduşi cu 2-1.

Alexandre Lacazette a deschis scorul în minutul 33 pentru lyonezi, dar s-a accidentat şi a fost înlocuit la pauză. Gazdele au întors rezultatul în câteva minute. Dallinga a egalat în minutul 53 şi Sierro a transformat un penalti în minutul 59. Lyon nu a renunţat însă la luptă şi Rayan Cherki a egalat în minutul 76, pentru ca Jack O’Brien să aducă victoria oaspeţilor cu un gol marcat în minutul 80.

Lyon se află pe locul 10 în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce Toulouse este o poziţie mai jus, pe 11, cu 29 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele