Ultima oră
O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea din activitate O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea din activitate
Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma
Gigi Becali s-a dezlănuţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?” Gigi Becali s-a dezlănuţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?”
Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”
Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină” Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină”

VIDEO ǀ Max Verstappen, imbatabil şi în ultima cursă de sprint a sezonului

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 4 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21371993/1/f1.jpg

Max Verstappen a câştigat ultima cursă de sprint a sezonului în Formula 1, fiind cel mai rapid în Brazilia, la Sao Paulo.

Este cel de-al patrulea succes al pilotului de la Red Bull în cursele sprint din acest sezon, după victoriile repurtate în Austria, Belgia şi Statele Unite. Verstappen s-a impus în faţa lui Lando Norris, care a plecat din pole-position.

Olandezul s-a luptat pentru puţin timp şi cu George Russell, dar nu a avut probleme cu britanicul de la Mercedes.

Acesta a fost depăşit în clasamentul final de Lando Norris (McLaren) şi Sergio Perez (Red Bull). Charles Leclerc (Ferrari) a încheiat pe 5, iar Lewis Hamilton (Mercedes) a fost al 7-lea.


 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele