Ultima oră
Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă
Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini” Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini”
VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma
Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia
”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze ”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze
Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari” Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”

VIDEO | ”Şansa nu vrea să se întoarcă cu faţa şi spre noi”. Leo Grozavu, foarte afectat

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 16 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21495311/1/leo-grozavu.jpg

Petrolul Ploieşti a învins pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Poli Iaşi, în primul meci al etapei a 26-a a Superligii. Oaspeţii au condus cu 1-0, iar golul victoriei a venit în prelungirile meciului.

Antrenorul moldovenilor, Leo Grozavu nu s-a legat prea mult de maniera de arbitraj sau de scandalul legat de faptul că l-ar fi înjurat pe Cătălin Itu.

Tehnicianul a supărat că elevii săi nu au avut o doză de noroc în plus la jocul cu Petrolul.

”Avem probleme noastre. Jocul e făcut din momente, iar momentele decisive nu au fost tratate pentru noi.

Îmi pare rău, pentru că în prima repriză am făcut ce trebuia să facem. Şansa nu vrea să se întoarcă cu faţa şi spre noi. Noi am dat în bară, nu a intrat, ei au lovit bara, a intrat. Sunt momente şi momente.

(n.r. scandalul cu Itu) Ar trebui ca în România să facem presă sportivă. Sunt foarte mulţi care nu ştiu ce înseamnă presa sportivă. Asta e România, asta consumă, scandal, gălăgie.

Asta se consumă în România şi nu o să creştem niciodată ca fotbal dacă nu facem altfel lucrurile.

Îndepărtăm lumea de la fotbal, îndepărtăm oamenii care vor să susţină fotbalul, pentru că asta scoatem noi în evidenţă în România. Nimic altceva”
, a explicat antrenorul moldovenilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele