Ultima oră
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”
Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină” Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină”
Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el” Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el”
Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi” Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi”
Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi” Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi”
A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA

Ziua drapelului | VIDEO Istoria tatuată pe braţele unui campion naţional la atletism. Ce simte când i se cântă imnul

Special Publicat pe 26 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19403498/1/reportaj-atletism.jpg

Astăzi e ziua drapelului. Campion naţional la săritura în înălţime, Claudiu Lăzărică poate fi considerat cel mai mare patriot dintre sportivi.

Ziua drapelului e sărbătoare mare în familia atletului. Şi-a umplut corpul cu chipurile foştilor domnitori ai ţării. Fiecare tatuaj are o semnificaţie aparte pentru sportiv.

"Fiecare tatuaj reprezintă ceva pentru mine. Vlad Ţepeş fiind domnitorul Ţării Româneşti, Mihai Viteazul care a fost prima persoană care a încercat unificarea tuturor Principatelor Române şi Ştefan cel Mare este domnitorul Moldovei, locul unde am copilărit", spune Claudiu.

Atletul patriot poartă tot timpul tricolorul cu el. Cea mai mare mândrie a sa este să asculte imnul României la concursurile internaţionale.

"Este cel mai nobil sentiment posibil. În momentul în care ai ajuns la o competiţie internaţională să auzi imnul şi să concurezi cu tricolorul pe piept asta mi se pare sentimentul suprem.

De ziua Drapelului, La mulţi ani tuturor românilor care îşi poartă cu mândrie tricolorul!
", e mesajul lui Claudiu Lăzărică.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele