Ultima oră
”Are un antrenor bun”. Zeljko Kopic, susţinut de un jucător ce a scris istorie la Dinamo ”Are un antrenor bun”. Zeljko Kopic, susţinut de un jucător ce a scris istorie la Dinamo
CCA a anunţat brigada pentru primul meci al etapei a noua din play-off, Sepsi – Rapid CCA a anunţat brigada pentru primul meci al etapei a noua din play-off, Sepsi – Rapid
”În funcţie de ce transferuri se vor face”. Viitor incert pentru un fundaş de la FCSB ”În funcţie de ce transferuri se vor face”. Viitor incert pentru un fundaş de la FCSB
Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă
Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini” Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini”
VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma

NEWS ALERT | Vestea uriaşă pe care toţi fanii lui Liverpool o aşteptau! Jurgen Klopp a făcut anunţul

Liverpool Publicat pe 7 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21516546/1/profimedia-0831994393.jpg

Liverpool primeşte vizita celor de la Manchester City, duminică, 10 martie, de la ora 17:45, într-un meci ce a devenit deja un clasic al campionatului englez.

Partida face parte din cadrul etapei cu numărul 28 din Premier League şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Jurgen Klopp a făcut anunţul în privinţa lui Mohamed Salah

Superstarul lui Liverpool a bifat doar 47 de minute în ultimele 8 meciuri disputate, într-un meci cu Brentford, în care a reuşit să marcheze şi să livreze o pasă de gol. Până la meciul de foc pe care îl au cu campioana Angliei, "cormoranii" vor da piept cu Sparta Praga, joi seară, în manşa tur a optimilor UEFA Europa League.

Jurgen Klopp a declarat că egipteanul în vârstă de 31 de ani a făcut deplasarea alături de echipă în Cehia şi s-a arătat extrem de încântat de revenirea sa.

”Da, 'Mo' a făcut deplasarea. El este alături de noi, s-a antrenat timp de două zile, plin de energie. Vom vedea", a răspuns Klopp când a fost întrebat despre Salah.

Liverpool este liderul din Premier League, cu 63 de puncte, la doar o lungime de adversara sa directă de duminică, Manchester City, care ocupă poziţia secundă. 

Trupa lui Klopp a pierdut o singură partidă în acest an, pe terenul celor de la Arsenal, scor 3-1, în timp ce "cetăţenii" sunt neînvinşi în toate competiţiile de mai bine de 3 luni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele