Ultima oră
Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă
Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini” Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini”
VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma
Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia
”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze ”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze
Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari” Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”

Ovidiu Burcă, aproape de revenire! Destinaţie surprinzătoare pentru fostul tehnician de la Dinamo

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 11 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21520680/1/burca.jpg

Nicolae Dică se desparte de FC Voluntari, după doar o lună şi jumătate! El a venit în locul tandemului Ilie Poenaru-Marin Dună.

Tehnicianul a fost demis, după ce ilfovenii au ajuns pe loc direct retrogradabil. Dică nu a bifat nicio victorie la Voluntari, obţinând 3 egaluri şi 4 eşecuri.

Favorit să preia banca ilfovenilor este Ovidiu Burcă, conform Orange Sport. Acesta este liber de contract din luna noiembrie a anului trecut, după ce s-a despărţit de Dinamo, cu care a reuşit o promovare fabuloasă în Superliga.

“Nu mai am absolut niciun fel de implicare decizională la Dinamo. Am o relaţie bună cu cei de acolo, dar atâta tot. Sunt un antrenor liber de contract care aşteaptă oferte. Pentru mine, a fost o perioadă scurtă de timp în care am ajuns de la copii şi juniori până la nivelul Ligii 1.

Nu e o ruşine să mergi să lucrezi la Liga a 2-a. Dar cel mai important pentru mine este să găsesc un proiect sau un club în care să cred foarte mult, iar ei să creadă în mine şi în mijloacele mele de pregătire. Dacă se poate să fie la Liga 1, cu atât mai bine. 

Eu consider că sunt pregătit, am văzut nivelul şi în toţi aceşti ani mi-am creat o filozofie. Cred că pot implementa lucruri care să poată face diferenţa la Liga 1. Dar nu e niciun fel de problemă dacă, la un moment dat, voi găsi un parteneriat serios cu un club de Liga a 2-a cu ambiţii mari. Dar nu ascund că mi-aş dori să continui la nivelul primei ligi.”, a spus Ovidiu Burcă, la început de an, potrivit Sport Total FM.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele