Ultima oră
Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă
Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini” Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini”
VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma
Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia
”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze ”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze
Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari” Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”

VIDEO | Nicolae Dică iese la atac şi acuză arbitrajul de la meciul cu Universitatea Craiova. ”Am vorbit cu jucătorul, mi-a zis că l-a lovit ”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 26 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21505456/2/universitatea-craiova-fc-voluntari-superliga-superbet-26-02-2024.jpg

Universitatea Craiova a învins pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a 27-a. Golul victoriei a fost înscris de Maldonado, intrat pe teren de două minute.

Nicolae Dică, antrenorul ilfovenilor, a fost foarte dezamăgit de maniera de arbitraj. Acesta consideră că faultul lui Banciu asupra lui Carnat trebuia să fie de roşu.

De asemenea, Dică a considerat că penalty-ul acordat în prelungiri echipei sale nu trebuie acordat la VAR.

”Am văzut pe VAR, era televizorul lângă mine. Am vorbit cu jucătorul, mi-a zis că l-a lovit cu antebraţul. Se vede că-l loveşte, dar aşa a decis domnul arbitru. Nu am înţeles nişte decizii luate în seara asta. N-a dat faulturi, la Craiova a dat.

Aseară, la Steaua (n.r. FCSB), s-a dat cartonaş roşu la aceeaşi fază. Acum, s-a dat galben”,
a răbufnit Dică.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele