Ultima oră
Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă
Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini” Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini”
VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma
Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia
”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze ”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze
Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari” Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”

"Vreau să-mi cer scuze”. Eugen Trică şi-a exprimat supărarea după remiza cu Dinamo

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 20 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21565306/1/fcu-1948-craiova-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-play-out-20-04-2024.jpg

Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate în deplasare, scor 1-1, cu gruparea FCU Craiova, într-un meci din etapa a 5-a a play-out-ului Superligii.

Într-o primă repriză în care oltenii şi dinamoviştii şi-au împărţit ocaziile, ratând prin Baeten, gazdele, şi prin Patriche şi Borduşanu, oaspeţii, golul a picat în minutul 43.

Blănuţă a înscris cu o lovitură de cap la centrarea lui Baeten şi Dinamo e pe locul 8 în play-out, cu 20 de puncte, iar FCU Craiova este ultima, a 10-a, cu 18 puncte.

Antrenorul oltenilor, Eugen Trică, a declarat că este foarte dezamăgit de cum a decurs jocul echipei sale în prima repriză.

"Vreau să-mi cer scuze pentru prima repriză, n-a fost ce trebuia, am început temători, n-am înţeles-o deloc. Acum stau să înţeleg puţin, intervine presiunea, e meci decisiv. Vreau să-i felicit pe băieţi pentru partea secundă, s-a văzut altceva.

Dacă jucam la fel tot meciul... O felicit şi pe Dinamo pentru un meci bun în prima repriză, au controlat jocul. Era normal să se retragă în partea secundă, apoi a venit golul nostru şi acest punct ne ţine în viaţă”
, a declarat Trică.

mail-share icon Email
viewscnt